Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό του 5χρονου Αλέξανδρου από καρκίνο – Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας

 Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό του 5χρονου Αλέξανδρου από καρκίνο – Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 5χρονος Αλέξανδρος, που πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια. Το 5χρονο αγόρι είχε διαγνωστεί στο τελικό στάδιο καρκίνου από 11 μηνών. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr πριν από πέντε χρόνια, οι γονείς του έφυγαν από το Ηράκλειο της Κρήτης για τον μακρινό Καναδά, εκεί που γεννήθηκε ο μικρός Αλέξανδρος και που τον «βρήκε» η ασθένεια.

Μόλις έντεκα μηνών διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, έκανε κάποιες θεραπείες άμεσα, οι οποίες απέδωσαν και είχαν αποτέλεσμα για δύο χρόνια. Ωστόσο ο Γολγοθάς του δεν τελείωσε εκεί, καθώς η ασθένεια επέστρεψε και μάλιστα πιο επιθετικά.

Πριν λίγους μήνες είχαν συγκινήσει οι γείτονές του που αποφάσισαν να εκπληρώσουν την πολυπόθητη ευχή του μικρού Αλέξανδρου να επισκεφτεί τους καταρράκτες του Νιαγάρα κι ένα στοιχειωμένο σπίτι, όμως ο γιατρός απαγόρευσε την απομάκρυνσή του από το σπίτι. Έτσι, μια ολόκληρη κοινότητα, «έφερε» το Χάλογουιν 1,5 μήνα νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του, σύμφωνα με το infokids.gr.

Οι γονείς του ανακοίνωσαν το θάνατό του με το ακόλουθο μήνυμα:

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο Αλέξανδρος μας, το παιδί μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανούλας του… πέτα ψηλά άγγελε μας σε ένα μέρος χωρίς δυστυχία, αρρώστια και πόνο…

σε ευχαριστούμε για όλα τα μαθήματα ζωής και γενναιότητα που μας δίδαξες.. όσοι σε γνώρισαν ήταν τιμή τους κ ακόμα πιο μεγάλη για εμάς τους γονείς σου.. θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στο μυαλό μας.. σε αγαπάμε πολύ Αλέξανδρε μας θα μας λείψεις παιδί μου, σπλάχνο μου…».

Σχετικά Άρθρα