Μεσσηνία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα από την έντονη κακοκαιρία (εικόνες)

 Μεσσηνία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα από την έντονη κακοκαιρία (εικόνες)

Ζημιές στο επαρχιακό δίκτυο προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή του Διαβολιτσίου και της Κάτω Μέλπειας, στον Δήμο Οιχαλίας, η κακοκαιρία τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1), καθώς πλημμύρισε ο χείμαρρος Βίας.

Σημειώθηκε επίσης εισροή υδάτων σε ισόγεια και υπόγεια σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, στο Διαβολίτσι σύμφωνα με το messinialive.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

messinia-plimmires1
messinia-plimmires2
messinia-plimmires3

Την περιοχή, στην οποία επενέβησαν μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου αποκαθιστώντας τις ζημιές, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, συνοδευόμενος από τον συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Χαντζή και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Επιτόπου βρέθηκε και η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου με άλλα αυτοδιοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Όπως ενημέρωσαν τους πολίτες οι παράγοντες της Περιφέρειας, η Π.Ε. Μεσσηνίας θα προβεί άμεσα στη συγκρότηση δύο επιτροπών – μίας για την καταγραφή των ζημιών στις υποδομές και μίας για το ανάλογο έργο στις επιχειρήσεις – οι οποίες θα μεταβούν για αυτοψία στην πληγείσα περιοχή στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Σχετικά Άρθρα