Μοσχάτο: Έταζε μεταγραφές σε γονείς παιδιών για τη Γιουβέντους και τη Μπάγερν Μονάχου – ” Ετρωγε ξύλο επί τρεις ημέρες από θύματα”

 Μοσχάτο: Έταζε μεταγραφές σε γονείς παιδιών για τη Γιουβέντους και τη Μπάγερν Μονάχου – ” Ετρωγε ξύλο επί τρεις ημέρες από θύματα”

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την παράνομη δράση του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, ενώ παρούσα ήταν και μία γυναίκα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω γυναίκα έχει ισχυριστεί πως ο 50χρονος της καταχράστηκε 200.000 ευρώ, τα οποία θα τα επένδυε.

Το θύμα όπως φαίνεται είχε εξαπατήσει πολλά άτομα με ανάλογο τρόπο, ενώ το Live News αποκαλύπτει ακόμη μία πτυχή της παράνομης δράσης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος που έτρεφε μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, πλησίαζε γονείς παιδιών και τους δήλωνε πως έχει επαφές με τις ποδοσφαιρικές ομάδες Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα έφερε πάντοτε μαζί του εμφανίσεις των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων και δεν δίσταζε να τα πουλάει έως και 150 ευρώ τη μία.

Επιπλέον, έλεγε στους γονείς των φιλόδοξων παιδιών πως εάν τον αφήσουν να τα εκπροσωπήσει, θα τα φέρει σε επαφή με μία από τις δύο ξένες ομάδες, και φυσικά όλα αυτά έναντι αμοιβής.

«Δεχόταν συνεχώς επιθέσεις»

Μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο άνδρας δεχόταν συνεχείς επιθέσεις.

«Πάω γύρω στις 6 την Παρασκευή και είναι εκεί ο (50χρονος) σε κακή κατάσταση. Έχει μέσα περίπου 12-14 άτομα, οι οποίοι είναι κάποιοι όρθιοι, κάποιοι καθιστοί. Είναι καμιά δεκαπενταριά – είκοσι άτομα απ’ έξω. Κάθομαι εκεί κανένα 4ωρο. Το πρώτο ξύλο το έτρωγε με δόσεις μέχρι που ήμουν εγώ. Να μπαίνει κόσμος να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα».

Σύμφωνα με την περιγραφή του μάρτυρα που ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης, ο 50χρονος δεν αντιδρούσε όσο τον χτυπούσαν. «Τίποτε αυτός, ήταν λες κι είχε πάρει χάπια. Είχε ένα βλέμμα λες και κοιτάς το απέραντο γαλάζιο. Τίποτα. Το μόνο που είπε ήταν ‘’δεν έχω να πω τίποτα. Καταστραφήκαμε, καταστραφήκαμε’’. Πρέπει να είπε δέκα φορές τη λέξη ‘’καταστραφήκαμε’’. Δεν βγήκε άλλη λέξη από το στόμα του», συνέχισε λέγοντας το θύμα. Την επόμενη ημέρα, η ίδια εικόνα. Κόσμος μαζεμένος στο γραφείο που ζητούσε τα χρήματά τους πίσω. Με τον 50χρονο πλέον, να έχει εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό στο πρόσωπό του.

«Βλέπω καμιά εικοσαριά άτομα πάλι μέσα. Ανοίγω την πόρτα και συνειδητοποιώ ότι ο (…) έχει μώλωπες. Είναι στο κακό του το χάλι, άυπνος σαν να ήταν άστεγος ένα πράγμα και μαθαίνω ότι το βράδυ ήρθαν τύποι που φορούσαν γάντια, μπήκαν μέσα. Κάποιοι φύλαγαν τσίλιες και τον αναγκάσαν να τους δώσει κάτι επιταγές που είχε εκεί στα χαρτιά του», είπε το θύμα. Το φερόμενο ως θύμα απάτης ανέφερε: «Τους έδωσε το PIN από κάτι κάρτες. Έγινε μια μεταφορά από τράπεζα σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. Του πήραν κλειδιά από αυτοκίνητα. Γενικά έγινε πλιάτσικο. Μετά το βράδυ, επειδή ήρθαν κάτι τύποι σαν ‘’ντουλάπες’’, πρέπει να έφαγε ξύλο πολύ, γι’ αυτό ήταν σε τόσο άθλια κατάσταση το Σάββατο που τον είδα εγώ. Το πρώτο ξύλο το έφαγε την Παρασκευή το βράδυ αργά. ΠαρασκευήΣάββατο και Κυριακή πρέπει να έφαγε ξύλο».

Οι συγγενείς του 50χρονου, βρίσκονται σε σύγχυση. Η εικόνα που είχαν για εκείνον είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα. «Σ’ όλη μου τη ζωή όλες μου τις ασφάλειες αυτός μου τις κάνει. Ένας άνθρωπος κύριος, με τα παιδιά του, παιδιά αξιόλογα, τη γυναίκα του την είχε στην επιχείρηση, μαζί δούλευε. Μαζί του. Ήταν λογίστρια στην εταιρία του. Πως ζει την αδελφή του που είναι χωρισμένη, τον ανιψιό του, τη μητέρα του που είναι μια γριά γυναίκα, δεν είχε δείξει τέτοια πράγματα», ανέφερε συγγενής του 50χρονου ασφαλιστή.

Ξαδέλφη του 50χρονου ασφαλιστή αναφέρει: «Έχουμε τρελαθεί, δε ξέρω, είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν, δεν… κι εγώ προσωπικά δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Φιλότιμος, πρόσχαρος, αγαπούσε πάρα πολύ την οικογένειά του, έτρεχε για την οικογένειά του, με το κέφι του, με το γέλιο, δηλαδή δεν… αστείος άνθρωπος, δηλαδή δεν ήταν… ούτε είχα δει κάτι περίεργο. Ούτε έπινε, ούτε κάπνιζε, ούτε έκανε περίεργη ζωή. Τίποτα. Ήταν ήρεμος. Γενικά, ήρεμος. Και δε μπορώ να το πιστέψω».

Οι συγγενείς του προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο ώστε ο 50χρονος να βρεθεί απαγχονισμένος και η 47χρονη να κατηγορείται για τον θάνατό του. «Κι ακόμα κι αν ισχύουν όλα αυτά, δεν παύει να ήταν ένας άνθρωπος 50 χρονών, που τον σκότωσαν, γιατί; Για χρήμα. Αν είναι δυνατόν! Με ποιο δικαίωμα η άλλη τον σκότωσε; Καμία. Καμία ένδειξη. Δηλαδή, ένας άνθρωπος που ήταν μπλεγμένος σε κομπίνες, δεν κυκλοφορεί με τα παιδιά του άφοβα. Όλοι έχουμε πέσει από τα σύννεφα», ανέφερε ένας ακόμη συγγενής.

Σχετικά Άρθρα