Εξώδικο Παππά σε manifesto, Ελεύθερο Τύπο και Πρετεντέρη

 Εξώδικο Παππά σε manifesto, Ελεύθερο Τύπο και Πρετεντέρη

Ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για όσα ψευδώς είπε, απέστειλε εξώδικο στις εφημερίδες «tomanifesto» και «Ελεύθερο τύπο» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας το πρωί στον Real FM έκανε λόγο για «γενικευμένη κατηγορία, από την οποία βεβαίως εξαιρέθηκε το πρόσωπό μου, αλλά είναι μία κατηγορία που έπρεπε να απαντηθεί» και συμπλήρωσε: «Όπως έχω προαναγγείλει, εξώδικο θα λάβουν, σήμερα κιόλας, οι εφημερίδες Το Manifesto και Ελεύθερος Τύπος, καθώς και ο κ. Πρετεντέρης, διότι συνέδεσαν άμεσα το πρόσωπό μου με αυτή την κατηγορία. Ήδη, οι νομικοί και οι συνεργάτες μου εξετάζουν και άλλα δημοσιεύματα».

Αναφερόμενος στην απάντηση Καλογρίτσα – Λοβέρδου στη μήνυση που κατέθεσε, σημείωσε ότι «Δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Στη μήνυση Καλογρίτσα μού αποδίδονταν τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Η Ν.Δ. έφερε στην προανακριτική επιτροπή μόνο ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα και, τελικώς, με παρέπεμψε μόνο για το πλημμέλημα, αποσύροντας το κακούργημα. Ο κ. Καλογρίτσας, ή μάλλον καλύτερα ο κ. Λοβέρδος παραβιάζει ανοιχτές θύρες».

Για την ουσία μάλιστα της υπόθεσης τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι «Το δημόσιο εισέπραξε λεφτά, δεν δαπάνησε λεφτά», ενώ «Το ΕΣΡ με ομόφωνη απόφασή του στηρίχθηκε στον διαγωνισμό μας για να αποτιμήσει τις άδειες και το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών κατά της απόφασης του ΕΣΡ, βάζοντας ταυτόχρονα και συνταγματική βούλα στο κρυστάλλινο της διεξαγωγής του διαγωνισμού».