Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Μυστικό ταξίδι στην Αυστρία

 Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Μυστικό ταξίδι στην Αυστρία

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, και η ηθοποιός, Βίκυ Κάβουρα, είναι ζευγάρι, αλλά έχουν επιλέξει να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Τρεις μήνες συμπλήρωσε η σχέση της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο νέος χρόνος βρήκε μαζί και ευτυχισμένους τον διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τη γνωστή ηθοποιό και επιχειρηματία, που έχουν έρθει κοντά, αλλά προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Μια συνάντησή τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη.

Εκτοτε είναι αχώριστοι, αφού αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους σε αυτή τη σχέση.

Κοινή απόφασή τους είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου, μια τακτική που ακολουθούσαν ανέκαθεν και οι δύο. «Η Βίκυ τα τελευταία χρόνια προστατεύει την προσωπική της ζωή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δει να της χρεώνουν σχέσεις που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιθυμεί να μιλά για τα προσωπικά της.

Αλλωστε, αυτό το διάστημα ετοιμάζει τη νέα ανοιξιάτικη σειρά ρούχων και είναι αφοσιωμένη σε αυτό», αναφέρει στη Realnews άνθρωπος από τον κύκλο της ηθοποιού.

Διακριτικά απέναντι στη δημοσιότητα κινείται και ο Γ. Τζαβέλλας. Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ έχει ως πάγια τακτική να μη μιλά για την προσωπική του ζωή. Το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής απασχόλησε τα ΜΜΕ μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Αθηνά Πικράκη. Ο ποδοσφαιριστής και η Μις Ελλάς 2012 είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηρακλείου στην Κρήτη το 2018 και δύο μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον γάμο τους και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για το διαζύγιο.

Το μυστικό ταξίδι στην Αυστρία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «R», η Βίκυ και ο Γιώργος έχουν ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο τους ταξίδι. Τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου λόγω του Μουντιάλ, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Αυστρία. Μαζί τους ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του Λία Αβραάμ. Τους δύο ποδοσφαιριστές δένει μια γερή φιλία από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην τουρκική Αλάνιασπορ. Και μπορεί τώρα οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι τους να έχουν χωρίσει, όμως εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι. Από το ταξίδι αυτό δεν υπάρχουν κοινά ενσταντανέ του ζευγαριού, παρά μόνο φωτογραφίες της Β. Κάβουρα, η οποία ποζάρει στην Οπερα της Βιέννης με τα μάτια της να λάμπουν από ευτυχία.

Πηγή: Realnews

Σχετικά Άρθρα