Documento – Φλώρος: Δημοσιεύει στοιχεία για μαύρες δραστηριότητες ”του στόχου 519c”

 Documento – Φλώρος: Δημοσιεύει στοιχεία για μαύρες δραστηριότητες  ”του στόχου 519c”

Νέες πληροφορίες για την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ αποκαλύπτει το Documento . Αγορές με μαύρο χρήμα στις δραστηριότητες του Φλώρου – ”στόχου 519c”.

Νέα στοιχεία σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Documento την Κυριακή, ρίχνοντας φως σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επιτήρησης του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνου Φλώρου, από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), την ώρα που ο ίδιος εμμένει στην τακτική της σιωπηρής παρακολούθησης των τεκταινόμενων, εγείροντας επιτακτικά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση δημοκρατίας και εθνικής ασφάλειας στη χώρα.

Εκθέσεις παρακολούθησης της ΕΥΠ τις οποίες επικαλείται το Documento φέρεται να επιβεβαιώνουν πως ο Κ. Φλώρος τέθηκε στην πραγματικότητα υπό ευρεία επιτήρηση με στόχο τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη ζωή και τις επιλογές του, ενώ δεν τεκμηριώνεται καμία συσχέτιση της παρακολούθησης με διακύβευση της εθνικής ασφάλειας.

Την ίδια ώρα, η κατά το Documento «εξευτελιστική έκθεση της ΕΥΠ» για τις δραστηριότητες του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, εμφανίζει τον στρατηγό να έχει αγοράσει ακίνητο στην περιοχή του Παπάγου συνολικής αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, καταβάλλοντας τις 600.000 κάτω από το τραπέζι, με την εφημερίδα να εντοπίζει ακίνητο στην εν λόγω τοποθεσία, αγορασμένο από τον γαμπρό του Κ. Φλώρου, σε χαμηλότερο κόστος ακόμη και από την αντικειμενική του αξία.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η εφημερίδα αποκάλυψε ότι πρωτοκλασάτα στελέχη της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας είχαν τεθεί υπό την επιτήρηση της ΕΥΠ, με τον στρατηγό Κ. Φλώρο, και τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, να βρίσκονται μεταξύ των παρακολουθούμενων.

Σχετικά Άρθρα