Λεωφόρος Συγγρού: Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα 60χρονο ( vid )

 Λεωφόρος Συγγρού: Θανατηφόρο ατύχημα με θύμα 60χρονο ( vid )

Τραγική κατάληξη είχε ο οδηγός που ενεπλάκη σε σοβαρότατο τροχαίο επί της Λεωφόρου Συγγρού στις 6:30 το πρωί το Σαββάτου, όταν το Ι.Χ. του προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα του δρόμου.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Ο 60χρονος οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θέση του συνοδηγού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με το Mega.

Αναμένεται η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ενώ προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερα ασφαλείας
Σοκάρουν τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το σοβαρό τροχαίο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που μετέδωσε το Mega, ο οδηγός του μαύρου αυτοκίνητου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού, με δεκάδες τμήματα του ΙΧ να εκτοξεύονται στο οδόστρωμα.

Διερχόμενοι οδηγοί, που σταμάτησαν στο σημείο για να βοηθήσουν, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Τροχαία. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο οδηγός είχε περάσει στη θέση του συνοδηγού.

Σχετικά Άρθρα