Πάολα: “Το τσιγάρο ήταν στοιχείο της παράστασης”

 Πάολα: “Το τσιγάρο ήταν στοιχείο της παράστασης”

Με τσιγάρο στο χέρι ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/1) η Πάολα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever – όπου εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα με τον Γιάννη Πλούταρχο – και ενώ ερμήνευε τη μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Δάντη «Το παλιό μου παλτό»

Την ώρα που η Πάολα τραγουδούσε τους στίχους «Κι έσβηνε το τσιγάρο στο υγρό πάνω χώμα σ’ ένα υπόστεγο κάτσαμε και γίναμε λιώμα και μια νύχτα τρελή σ’ ένα άδειο βαγόνι», κρατούσε ένα αναμμένο τσιγάρο στο χέρι, με το περιβάλλον της να απαντά ότι πρόκειται για μέρος του σόου της.

Σε σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το περιβάλλον της τραγουδίστριας απάντησε για το περιστατικό με το τσιγάρο: «Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος μίας παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι «το παλιό μου παλτό». Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα-κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια».

Σχετικά Άρθρα