LIVE Πώς κινείται η κακοκαιρία στην Αττική – Η βροχόπτωση προκάλεσε έμφραγμα

 LIVE Πώς κινείται η κακοκαιρία στην Αττική – Η βροχόπτωση προκάλεσε έμφραγμα

H σφοδρή βροχόπτωση στην Αττική έχει προκαλέσει προβλήματα, μποτιλιάρισμα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και κατά συνέπεια καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. Το πρωί της Τρίτης τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο του Κηφισού από Λένορμαν προς Νέα Φιλαδέλφεια, στην κάθοδο του Κηφισού από Αττική Οδό προς Περιστέρι.

Την ίδια στιγμή καθυστερήσεις καταγράφονται στην άνοδο της Κηφισίας από Φιλοθέη προς Δαχτυλίδι, στην κάθοδο της Κηφισίας από κόμβο Παραδείσου έως Υγεία, στην έξοδο της Αθηνών- Κορίνθου από Δαφνί έως Διυλιστήρια,

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, της Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και σε: Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, όπως επίσης και σε Καλλιρρόης, Ηλιουπόλεως και στο λιμάνι του Πειραιά.

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα προβλέπεται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιολογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 16 και στην νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα