Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο άνδρας που βίαζε την 32χρονη – Είχε συλληφθεί ένα χρόνο πριν για τον ίδιο λόγο!

 Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο άνδρας που βίαζε την 32χρονη – Είχε συλληφθεί ένα χρόνο πριν για τον ίδιο λόγο!

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση της αρπαγής και του βιασμού της 32χρονης γυναίκας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Όλα όσα βίωσε η 32χρονη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής στα χέρια του 35χρονου, που σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια την άρπαξε και την κρατούσε παράνομα στο σπίτι του, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της, δεν ήταν η πρώτη φορά που τα ζούσε.

Ήταν απόγευμα Σαββάτου (1/1/2022), όταν ο 35χρονος Αιγύπτιος άρπαξε την 31χρονη από σπίτι στο Γαλάτσι, όπου γιόρταζε την Πρωτοχρονιά μαζί με την αδερφή της. Την οδήγησε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, την κράτησε για αρκετές ώρες όμηρο και μετέδιδε στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Στο σημείο μετέβη διαπραγματευτής της αστυνομίας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ο δράστης τους απειλούσε ότι θα τους ανατινάξει στον αέρα, καθώς άνοιξε τη στρόφιγγα από μια μπουκάλα υγραερίου, ενώ στα χέρια του κρατούσε έναν αναπτήρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ο 35χρονος Αιγύπτιος Ahmed Elshorbagy που εκμεταλλεύθηκε τα παραθυράκια του δικαστικού μας συστήματος και ενώ είχε φορτωθεί ένα κακούργημα κατάφερε μετά από έναν χρόνο να βρεθεί εκτός φυλακής και να ξαναβγάλει τον βίαιο χαρακτήρα του, ξεσπώντας στην άτυχη γυναίκα για ακόμη μία φορά.

Σχετικά Άρθρα