Άγιος Παντελεήμονας: 35χρονος κρατούσε φυλακισμένη γυναίκα και τη βίαζε για τρεις ημέρες

 Άγιος Παντελεήμονας: 35χρονος κρατούσε φυλακισμένη γυναίκα και τη βίαζε για τρεις ημέρες

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου μια 32χρονη από τη Βουλγαρία επί τρεις ημέρες, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, βιαζόταν επανειλημμένως από 35χρονο Αιγύπτιο.

Ο εφιάλτης της άτυχης γυναίκας ξεκίνησε στις 6 Ιανουαρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία μέσα στο διαμέρισμα του στην οδό Αχαρνών 112 και εκεί με συνεχείς απειλές και ξύλο φέρεται να την βίαζε επανειλημμένως επί σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, της είχε αρπάξει και το διαβατήριο, ενώ για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στα δύο παιδιά της. Χθες το πρωί, η 32χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί και σε κακή κατάσταση πήγε στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα και περιέγραψε τους αστυνομικούς όσα φρικτά της είχαν συμβεί. Ακολούθησαν αναζητήσεις και ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη τον οδήγησαν στο τμήμα και εκεί η γυναίκα τον αναγνώρισε. Σήμερα θα γίνει στο θύμα και ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί και ιατρικά ο κατ’ επανάληψιν βιασμός της.

Σχετικά Άρθρα