Πρίγκιπας Χάρι: Παλιάνθρωπος και επικίνδυνη η Καμίλα (vid)

 Πρίγκιπας Χάρι: Παλιάνθρωπος και επικίνδυνη η Καμίλα (vid)

Το βράδυ της Κυριακής (8/1), ο Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CBS με σκοπό να υπερασπιστεί όσα έχει ήδη γράψει στην αυτοβιογραφία του, η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη (10/1) με το σκεπτικό ότι όσο μένει κάποιος σιωπηλός «επιτρέπει στον κακοποιητή του να κακοποιεί».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «παλιάνθρωπο» υποστηρίζοντας ότι «τίποτα από όσα έχω πει για μέλος της οικογένειάς μου, και ειδικά για την μητριά μου, δεν ήταν καυστικό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και ήταν εξαιρετικά επώδυνα, κάποια στο παρελθόν, κάποια τώρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Κέιτ και η Μέγκαν δεν τα πήγαιναν καλά από την πρώτη μέρα» ενώ τα “στερεότυπα” εμπόδισαν την Αμερικανίδα να γίνει δεκτή στη βασιλική οικογένεια επειδή δηλαδή ήταν ηθοποιός και διαζευγμένη.

«Πίστευα ότι οι τέσσερις μας θα έφερναν εμένα και τον Γουίλιαμ πιο κοντά, θα μπορούσαμε να βγαίνουμε έξω και να δουλεύουμε μαζί, κάτι που έκανα αλλά ως τρίτος «τροχός» γι’ αυτούς. Κάτι που ήταν διασκεδαστικό μερικές φορές, αλλά και ελαφρώς αμήχανο».

Σε άλλη 90λεπτη συζήτηση με τον παρουσιαστή του ITV, Tom Bradby, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε την οικογένειά του ότι «έχει μπλέξει στο κρεβάτι με τον διάβολο», παραδέχτηκε ότι δεν είναι ρατσιστές, αν και πιστεύει ότι είναι ένοχοι για τις «προκαταλήψεις» τους

Υποστήριξε επίσης ότι βοήθησαν να «καταστραφεί» η φήμη του και της Μέγκαν, αναγκάζοντάς τους να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια, και ότι «δεν έχουν δείξει καμία προθυμία να συμφιλιωθούν».