Κούγιας: Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα – Να τελειώνουμε με τα κανάλια και τις λαϊκές δίκες, όσοι κονομήσανε κονομήσανε

 Κούγιας: Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα – Να τελειώνουμε με τα κανάλια και τις λαϊκές δίκες, όσοι κονομήσανε κονομήσανε

Εξερράγη έξω από το δικαστήριο, όπου η εκδικάζεται η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος τα έβαλε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και απείλησε με μηνύσεις σύμφωνα με το newsbeast.gr.

«Άκουσε για να τελειώνουμε. Και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Και αυτός με τα πράσινα παπουτσάκια που γράφει όλη μέρα για τη γυναίκα αυτή και έκανε ολόκληρο λίβελο στην εφημερίδα του, με μένα και την κυρία κατηγορουμένη, όταν εγώ την προστατεύω, θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Δεν έχω με σένα πρόβλημα» είπε.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε: «Παραπλάνησαν τη γυναίκα, την πιέσατε, τις δίνατε και δικηγόρους, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων. Άντε, άντε. Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά. Η κ. κατηγορουμένη έχει υπεράσπιση, δεν είναι σάκος του μποξ. Να τελειώνουμε με τα κανάλια και τις λαϊκές δίκες, όσοι κονομήσανε κονομήσανε».

Σχετικά Άρθρα