Παπαδημούλης για παραίτηση Χειμάρα: Να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε

 Παπαδημούλης για παραίτηση Χειμάρα: Να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε

Η παραίτηση του Θέμη Χειμάρα από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, να ξεπλύνει το βάρος των αποκαλύψεων για την επιχειρηματική δραστηριότητα του πρώην πλέον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πλιάτσικο, τονίζοντας ότι η άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει εκθέτει το κόμμα του.

«Η παραίτηση του Χειμάρα δεν μπορεί να ξεπλύνει το πλιάτσικο σε βάρος του δημοσίου χρήματος, με απευθείας αναθέσεις και την παραβίαση του Συντάγματος. Η εικονική μεταβίβαση της επιχείρησης μυρίζει. Η δε άρνηση του Μητσοτακη να τον διαγράψει, παρά την κατακραυγή, εκθέτει την ΝΔ!», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Ο Χειμάρας οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε παραβιάζοντας το Σύνταγμα. Η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες αρχές να ψάξουν για διοικητικές και ποινικές ευθύνες για το όργιο των απευθείας αναθέσεων. Και ο σιωπών Μητσοτακης να τον διαγράψει από την ΝΔ έστω κ με χρονοκαθυστέρηση!»

Σχετικά Άρθρα