Με την πλάτη στον τοίχο ο μισογύνης Τέιτ: Όπλα και μαχαίρια βρέθηκαν στη βίλα του -Εμπλοκή αστυνομικού

 Με την πλάτη στον τοίχο ο μισογύνης Τέιτ: Όπλα και μαχαίρια βρέθηκαν στη βίλα του -Εμπλοκή αστυνομικού

Μετά από ώρες ερευνών στη βίλα τους στην Πιπέρα, ο Άντριου Τέιτ και ο αδερφός του Τρίσταν συνελήφθησαν από τη ρουμανική αστυνομία. Σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών τα δύο αδέρφια κατηγορούνται ότι ανάγκαζαν νεαρά κορίτσια να γυρίσουν ταινίες πορνό, από τις οποίες κέρδιζαν πολλά χρήματα.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι είχαν για συνεργό τους μια πρώην αστυνομικό, η οποία ήταν και ερωμένη τους.

Χθες το πρωί, αστυνομικοί εισέβαλαν για δεύτερη φορά φέτος στην κατοικία τους στην οποία πραγματοποιούνταν πάρτι τύπου Playboy. Οι επιδρομές των αρχών έγιναν σε συνέχεια έρευνας που διεξήχθη την άνοιξη και οι ερευνητές κάνουν λόγο για βιασμούς και trafficking.

Μετά από ώρες ερευνών, τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της DIICOT (Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας) για ανάκριση. Δύο γυναίκες, επίσης, οδηγήθηκαν επίσης ενώπιον των ερευνητών, οι οποίες λέγεται ότι εκμεταλλεύονταν τα κορίτσια που στρατολογούσαν τα δύο αδέλφια. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί έξι θύματα των τεσσάρων υπόπτων.

Πηγές μέσα από την έρευνα αναφέρουν ότι η μία από τις δύο συλληφθείσες είναι πρώην αστυνομικός από το Βουκουρέστι, η οποία εργαζόταν στο Σώμα μέχρι το 2015. Οι εισαγγελείς λένε ότι φέρεται να ήταν η κοπέλα ενός από τα αδέρφια. Ήταν επίσης υπεύθυνη για τα οικονομικά της παράνομης επιχείρησης.

Ένα από τα θύματα ήταν αμερικανικής καταγωγής. Όταν έφτασε στη χώρα, συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα trafficking. Ενημέρωσε τον φίλο της, ο οποίος ζήτησε βοήθεια από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βουκουρέστι. Μια νεαρή Ρουμάνα εξαπατήθηκε επίσης για να γίνει διάσημη. 

Το… Matrix και οι πράκτορές του

Η πρώτη αντίδραση του 36χρονου influencer, που έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για μισογυνισμό και έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες των social media, ήρθε με ένα tweet που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, και πυροδότησε τα εμπρηστικά σχόλια των χρηστών.

«Το Matrix έστειλε τους πράκτορες του» αναφέρει ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter. 

Δεν είναι σαφές αν την συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ανεβάσει ο ίδιος και, αν ναι, πώς απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό του.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα σχόλια των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν και εκείνα που στρέφονται κατά του Έλον Μασκ, ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί ενεργό τον λογαριασμό του Τέιτ στο Twitter.

Πριν οι εισαγγελείς κάνουν αιφνιδιαστική έφοδο στην πολυτελή έπαυλη του Τέιτ, ο ίδιος δεν έδειχνε να ανησυχεί για το μέλλον του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου που πίστεψα στον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνω», έγραφε γεμάτος έπαρση ο μισογύνης Τέιτ στα social media πριν από τη σύλληψή του.

Τι βρήκε η αστυνομία στο κρησφύγετο των Τέιτ

Η ρουμανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την έφοδο που φαίνεται να γίνεται στη βίλα του Άντριου Τέιτ στο Βουκουρέστι. Στο δωμάτιο φαίνονται όπλα, μαχαίρια και χρήματα.

Σχετικά Άρθρα