Τραμπ: Απομάκρυνε την κόρη του Ιβάνκα από την προεκλογική του εκστρατεία

 Τραμπ: Απομάκρυνε την κόρη του Ιβάνκα από την προεκλογική του εκστρατεία

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, να απομακρυνθούν από την προεδρική εκστρατεία του 2024.

Ο Τραμπ δημοσίευσε μια δήλωση στη σελίδα του στο Truth Social τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι, στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ζήτησε από το ζευγάρι να συμμετάσχει στην προεδρική του υποψηφιότητα, για να τους προστατεύσει από τις «ψευδείς και άσχημες ειδήσεις», αλλά και τον κόσμο της πολιτικής.

«Σε αντίθεση με όσα αναφέρουν τα ‘fake news’, ποτέ δεν ζήτησα από τον Τζάρεντ ή την Ιβάνκα να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μου για Πρόεδρος το 2024» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κόρη και ο γαμπρός του Τραμπ ήταν από τους στενότερους συμβούλους του τόσο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του όσο και κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016 και του 2020.

Τον περασμένο μήνα η Ιβάνκα τόνισε πως η πρόθεσή της είναι να μην εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στα παιδιά της.

Στη δήλωσή της, η Ιβάνκα υπογράμμισε ότι: «Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην προσωπική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια».

Σχετικά Άρθρα