Λιάγκας κατά Πλεύρη για το πρόστιμο στον Μπισμπίκη: “Η απόλυτη υποκρισία, ντροπή”

 Λιάγκας κατά Πλεύρη για το πρόστιμο στον Μπισμπίκη: “Η απόλυτη υποκρισία, ντροπή”

Την ανάρτηση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με την οποία ανακοίνωσε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών όπου απεικονίζεται ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του πρωινού του Ant1 έκανε λόγο για υποκρισία και έγινε έξαλλος με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη αλλά και με τη διοίκηση του νυχτερινού μαγαζιού με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Λιάγκας κατά Πλεύρη για το πρόστιμο στον Μπισμπίκη

«Πάμε να ανοίξουμε ένα θέμα απόλυτα υποκριτικό. Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά-μπουζούκια επιτρέπεται το κάπνισμα. Το ανακαλύψαμε τώρα, επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος, πάει κάθε βράδυ στη Βανδή, τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε εμένα να ερωτευτώ.

Κάπνιζε, όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια. Ξαφνικά τώρα τον βγάλαμε στη σέντρα. Ο απαράδεκτος Μπισμπίκης. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το Έναστρον. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία. Ντροπή μας! Εγώ θα περίμενα τον κ. Πλεύρη να βγει και να πει ως νέος άνθρωπος, που τον στήριξα όταν ο πατέρας του βγήκε και χαιρέτησε χιτλερικά, είναι υγεία ο έρωτας. Το τσιγάρο δεν είναι υγεία, αλλά έλεος τώρα.

Κ. Πλεύρη, καλημέρα, χρόνια πολλά και καλώς ήρθατε στην Ελλάδα. Προσγειωθήκατε με ένα αεροπλάνο στην Ελλάδα και δεν ξέρετε τι γίνεται, είστε και χαζός. Ευφυέστατος είστε, ειρωνικό ήταν το χαζός. Μάθατε από τον Μπισμπίκη ότι το κάπνισμα επιτρέπεται στην Ελλάδα.

Η άλλη υποκρισία είναι του Έναστρον, που έβγαλε μια ανακοίνωση και τρολάρει τον Πλεύρη και λέει μπράβο στον Πλεύρη που θέλει να μας κόψει το κάπνισμα. Δεν ελέγχει και κανένας, για να είμαστε ειλικρινείς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικά Άρθρα