Δύσκολη μάχη για τον Πελέ – Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του

 Δύσκολη μάχη για τον Πελέ – Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του

Στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Πελέ και η οικογένειά του δε φεύγει ούτε στιγμή από το πλευρό του. Μάλιστα, η κόρη του Κέλυ Νασιμέντο, ανέβασε στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της μέσα από το νοσοκομείο που δείχνει την τεράστια αγάπη που νιώθει για εκείνον.

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να αγκαλιάζει τον πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται και η εγγονή του Πελέ, Σοφία.

pele, πελε φωτογραφια με κορη

Δύσκολες ώρες για τον Πελέ

Δύσκολες ώρες περνάει ο θρυλικός Βραζιλιάνος, Πελέ ο οποίος νοσηλεύται εδώ και καιρό σε μονάδα ανακουφιστικής θεραπείας για την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Και μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό η οικογένειά του να διέψευδε την επιδείνωση της υγείας του, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο στις 21/12 αναφέρεται ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει και ο «άσσος των γηπέδων» χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία.

Το νοσοκομείο «Albert Einstein», ανέφερε στην ανακοίνωση του ότι: «Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, που έγινε δεκτός από τις 29 Νοεμβρίου για επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας για όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού, παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σχετικά με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες. Ο ασθενής παραμένει νοσηλευόμενος σε κοινό χώρο, υπό την απαραίτητη φροντίδα της ιατρικής ομάδας».

https://twitter.com/RDCTVdigital/status/1605699519223455744

Σχετικά Άρθρα