“Παρλε βου φρανσέ”… Επικό τρολάρισμα του Γαλλικού Ινστιτούτου στα… γαλλικά του Δημητρακόπουλου

 “Παρλε βου φρανσέ”… Επικό τρολάρισμα του Γαλλικού Ινστιτούτου στα… γαλλικά του Δημητρακόπουλου

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά τις δηλώσεις που επιχείρησε να κάνει στα βελγικά ΜΜΕ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της ευρωβουλευτή στο δικαστήριο που έκρινε τελικά τη συνέχιση της προφυλάκισής της, έχει γίνει viral και το… τρολάρισμα πάει σύννεφο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τα χιουμοριστικά σχόλια στο twitter, την Παρασκευή, ήρθε και η σειρά του ίδιου του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, να… τρολάρει τον γνωστό ποινικολόγο για το επίπεδο των γαλλικών του, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του τελευταίου ότι γνωρίζει καλά «τη γλώσσα των γαλλικών».

Πρώτο τρεντ στο Twitter τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου – Η ατάκα για το… Κορωπί

Σε ανάρτησή του στο facebook, το Γαλλικό Ινστιτούτο διαφημίζει τα μαθήματα γλωσσομάθειάς του, με μια εικόνα που γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες τη φράση «Παρλε βου φρανσέ;», δηλαδή «μιλάτε γαλλικά», συνοδευμενο βεβαίως με το hashtag #κορωπι_ζαμε, που δημιουργήθηκε μετά τη δήλωση και το γαλλικό σαρδάμ του κ. Δημητρακόπουλου.

«Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;», αναρωτιέται στην ανάρτησή του το Γαλλικό Ινστιτούτο, παραθέτοντας τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων γαλλικών που προσφέρει.

Σχετικά Άρθρα