Ηλιόπουλος: Εγκέφαλος παρακρατικής οργάνωσης ο Μητσοτάκης – Ο χρόνος του τελειώνει

 Ηλιόπουλος: Εγκέφαλος παρακρατικής οργάνωσης ο Μητσοτάκης – Ο χρόνος του τελειώνει

Σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, που ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας διασύρει την Ελλάδα διεθνώς επειδή αναδεικνύει το σκάνδαλο των υποκλοπών, έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Αν και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Οικονόμου φαίνεται ότι δεν διαβάζει τον διεθνή Τύπο. Γι’ αυτό του συνιστούμε να ρίξει μία ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου τους τελευταίους πέντε μήνες, για να καταλάβει ποιος είναι αυτός που διασύρει την Ελλάδα διεθνώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών, τις παρακρατικές πρακτικές και τον περιορισμό της ελευθεροτυπίας» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Όμως ο χρόνος που ο εγκέφαλος της παρακρατικής οργάνωσης θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού και θα διασύρει την Ελλάδα τελειώνει» υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις Βρυξέλλες και την προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην οποία τόνισε ότι «Στην Ευρώπη η Δικαιοσύνη λειτουργεί, στην Ελλάδα πρέπει να αγωνιστούμε για να αποκαταστήσουμε την δικαιοσύνη παντού», ο Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει:

«Σε κάθε του παρουσία στο εξωτερικό ο κ. Τσίπρας -χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ-  στην προσπάθεια του να πλήξει την Κυβέρνηση, διασύρει την Ελλάδα διεθνώς εμφανίζοντάς την με τα μελανότερα χρώματα και δυσφημεί  τους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας. Σε μια τόσο κρίσιμη παγκόσμια συγκυρία αυτό είναι λυπηρό και εθνικά επιζήμιο. Κατά τα άλλα, η ιλαροτραγική ταύτιση απόψεων Τσίπρα και Ανδρουλάκη για το θέμα Καϊλή είναι τέτοια και η σύμπλευση και συνεργασία τους τόσο στενή, που δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα».

Σχετικά Άρθρα