Πρεμιέρα για το νέο Action24- Αμιγώς ενημερωτικό κανάλι- Η ομάδα του δελτίου ειδήσεων και οι εκπομπές

 Πρεμιέρα για το νέο Action24- Αμιγώς ενημερωτικό κανάλι- Η ομάδα του δελτίου ειδήσεων και οι εκπομπές

Κάτι περισσότερο από 4 μήνες μετά τη μεταβίβασή του από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους Μπάκο-Καϋμενάκη-Εξάρχου, το Action24 επαναλανσάρεται κι επισήμως την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του καναλιού, το νέο του προφίλ θα είναι αμιγώς ενημερωτικό περιλαμβάνοντας ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, talk shows και late night shows. Παρακάτω ορισμένες από τις εκπομπές που θα πλαισιώνουν το νέο πρόγραμμα του Action24, και τους δημοσιογράφους που θα τις στελεχώνουν:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06.00 Γιώργος Κακούσης / Άννα Λιβαθηνού
10.00 Νίκος Υποφάντης / Μιλένα Ηλιοπούλου
13.00 Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων
Παρουσίαση: Ιωάννα Βάσσου
19.00 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Παρουσίαση: Βασίλης Τσεκούρας
Σχόλιο: Σεραφείμ Κοτρώτσος, Ανδριάννα Ζαρακέλη
22.00 Γιώργος Πιέρρος
Μαζί του οι Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρης Τάκης

Εκπομπές θα υπάρχουν και το Σαββατοκύριακο με παρουσιαστές τους Μαρία Αραμπατζή, Θοδωρή Βγενή, Ανθή Σαλαγκούδη και Γιώργο Παγάνη. Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει η Νικόλ Ποφάντη και το κεντρικό η Βάσω Μητρομάρα.

«Σε μια εποχή που τα γεγονότα και οι ειδήσεις μας κατακλύζουν καθημερινά, η ενημέρωση είναι επιτακτική και όχι προαιρετική ανάγκη. Στο Action 24 εκτός από την αμεσότητα και την εγκυρότητα που τα θεωρούμε προαπαιτούμενα, φέρνουμε στην ενημέρωση άποψη και σχολιασμό, μέσα από μια ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων. Στόχος μας είναι η ενημέρωση να παραμένει σε πρώτο πλάνο και εργαζόμαστε όλοι με αφοσίωση γι’ αυτό το σκοπό», δήλωσε ο γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Action24, Γιάννης Σαραντάκος.

Σχετικά Άρθρα