Χρονοταξιδιώτης υποστηρίζει ότι γνωρίζει με… βίντεο ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ – Έχει κάνει και άλλες ακριβείς προβλέψεις (vid)

 Χρονοταξιδιώτης υποστηρίζει ότι γνωρίζει με… βίντεο ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ – Έχει κάνει και άλλες ακριβείς προβλέψεις (vid)

Ο μεγάλος τελικός της 18ης Δεκεμβρίου, θα αναδείξει τον νέο πρωταθλητή κόσμου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Υπάρχει βέβαια κάποιος που, όπως ισχυρίζεται δηλώνει πως ξέρει ποιος θα κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ.

Δηλώνει «ταξιδιώτης του χρόνου», ο οποίος επέστρεψε από το μέλλον και μάλιστα έφερε μαζί του… βίντεο, που όπως ισχυρίζεται, είναι αποδείξεις ότι λέει την αλήθεια.

Πρόκειται για έναν χρήστη του TikTok, ο οποίος ισχυρίζεται ότι γύρισε από το μέλλον και ξέρει ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ, ενώ δημοσιεύει και πλάνα από το τον τελικό. Τουλάχιστον έτσι δηλώνει εκείνος…

Ο χρήστης με το εύστοχο όνομα «Ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είναι ένας από τους πολλούς χρήστες του TikTok που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον και ότι μπορούν να κάνουν άλματα στο χρόνο.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους, ωστόσο, αυτός φαίνεται να έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2022 πέρυσι. Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψαν με ακρίβεια τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας στην ίδια διοργάνωση.

Το αποκαλυπτικό κλιπ δείχνει την κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία, προβάλλοντας ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη χώρα της Νότιας Αμερικής να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη.

Μαζί με το βίντεο γράφει: «Η Βραζιλία μόλις κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022».

@worldcuptimetraveller

helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france

♬ Back in Time x Hung Up – worldcup time traveller

Αρκετοί δεν έχουν πειστεί, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το λεγόμενο υλικό από το μέλλον φαίνεται να είναι από το γκολ που πανηγύρισε ο Ριτσάρλισον. Κάποιοι, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν τις νικηφόρες προβλέψεις του «ταξιδιώτη του χρόνου».

«Είχε δίκιο για το Euro 2020», είπε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Φανταστείτε αν έχει δίκιο ξανά».