Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα – Ο πετυχημένος επιχειρηματίας σύζυγός

 Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα – Ο πετυχημένος επιχειρηματίας σύζυγός

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, Λίνα Δρούγκα, και ο επιχειρηματίας, Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό κύκλο, χθες, Κυριακή, σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, παρουσία των παιδιών και των κουμπάρων τους, όπως μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Τόσο η δημοσιογράφος, όσο και ο επιχειρηματίας έχουν παντρευτεί στο παρελθόν και έχουν ήδη παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους. Συγκεκριμένα, η Λίνα Δρούγκα ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον διευθυντή ενημέρωσης του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Άλκη.

Ποιος είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, έχοντας μάλιστα λάβει μια σειρά βραβεία για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Ήδη από το 1986 εξαγόρασε το 50% των μετοχών της γνωστής εταιρίας παραγωγής σνακ, Chipita, η οποία έχει δραστηριότητα σε μια σειρά από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Μεξικό.

Το 2006, η Chipita συγχωνεύτηκε με τις ελληνικές εταιρείες ΔΕΛΤΑ, GOODY’S και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δημιουργώντας τον όμιλο της VIVARTIA, ο οποίος και εξαγοράστηκε την αμέσως επόμενη χρονιά από τον όμιλο της MIG. Το καλοκαίρι του 2010, ο ίδιος μαζί με τον όμιλο Olayan και με άλλους Έλληνες επιχειρηματίες εξαγόρασε εκ νέου την εταιρία.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η Chipita εξαγοράστηκε εκ νέου και μετονομάστηκε ως Mondelēz International. Πλέον, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΙΟΝ Α.Ε., αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών της.

Σχετικά Άρθρα