Το μουντιάλ ανατρέπει τα δεδομένα της τηλεθέασης – Ο Μέσσι έβαλε γκολ σε Κοκλώνη-Κορομηλά

 Το μουντιάλ ανατρέπει τα δεδομένα της τηλεθέασης – Ο Μέσσι έβαλε γκολ σε Κοκλώνη-Κορομηλά

Στον… αγώνα της τηλεθέασης, το βράδυ του Σαββάτου (26/11), απόλυτος νικητής αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1 χάρη στο Μουντιάλ 2022 και στον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και στο Μεξικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen που επικαλείται το zappit.gr, η παρέα του Λιονέλ Μέσι σκόραρε όχι μόνο στα δίχτυα του Μεξικού, αλλά και στα… τηλεκοντρόλ του κοινού αφού συγκέντρωσε 27,5% στο δυναμικό τμήμα και 28,4% στο νεανικό.

Νίκος Κοκλώνης – Ρούλα Κορομηλά Χ

Η μουσική, λοιπόν, σε ρόλο θεατή στις εξέδρες της τηλεοπτικής αρένας και έτσι τόσο ο Νίκος Κοκλώνης στον ALPHA όσο και η Ρούλα Κορομηλά στο MEGA περιορίστηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση της prime time ζώνης, αντίστοιχα, με το «Σπίτι με το MEGA» να μην ξεπερνά καν το όριο του 10% στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο, στο σύνολο του κοινού βρέθηκε πάνω από το πολυδάπανο σόου «J2US».

Αναλυτικά, το «J2US» κατέγραψε 15,2% στο δυναμικό κοινό έναντι 9,5% του «Σπιτιού με το MEGA». Παρ’ όλα αυτά, στο σύνολο του κοινού, η κατάσταση αντιστράφηκε αφού η Ρούλα Κορομηλά με προσκεκλημένο τον Γιώργο Μαργαρίτη είχε 16,9% και δύο μονάδες πίσω (14,9%) ακολούθησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ως προς τα υπόλοιπα προγράμματα της prime time ζώνης, η «Λάβα» στο OPEN έκανε 3,6% στο δυναμικό κοινό και 4,3% στο σύνολο, ακολουθούμενη από το σίριαλ «Φλόγα και άνεμος» στην ΕΡΤ1 (1,6% δυναμικό κοινό – 3,8% σύνολο). Τέλος, το «Ό,τι αγαπώ» στο OPEN με τον Γιάννη Μπέζο σημείωσε μόλις 1,5% στο δυναμικό κοινό και 2,9% στο σύνολο.

Σχετικά Άρθρα