Μάντζος: “Η κυβέρνηση της ΝΔ μας κρυφακούει, αλλά δεν μας ακούει όταν φέρνουμε προτάσεις”

 Μάντζος: “Η κυβέρνηση της ΝΔ μας κρυφακούει, αλλά δεν μας ακούει όταν φέρνουμε προτάσεις”

«Η κυβέρνηση φιλοτεχνεί επίμονα μία εικόνα δήθεν αδύναμης και ελλιπούς αντιπολίτευσης, δείχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω κακά νέα για τη ΝΔ: Αντιπολίτευση υπάρχει με θέσεις, προτάσεις, αυστηρότητα και δικαιοσύνη, υπάρχει εναλλακτική πρόταση και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε στον τ/σ “ΣΚΑΪ” ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις.

Προσέθεσε ότι από τον Ιανουάριο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει προτείνει την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα και πως από τον Μάρτιο μιλάει για την ανάγκη μείωσης των έμμεσων φόρων στα βασικά καταναλωτικά αγαθά όσο διαρκεί αυτή η κρίση. Σημείωσε ακόμη ότι από τον Φεβρουάριο προτείνεται η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, «που οι βουλευτές και οι υπουργοί της ΝΔ έλεγαν πως δεν υπάρχουν» κι από τον Αύγουστο ζητήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας και αναστολή πλειστηριασμών. Η κυβέρνηση «δεν μας άκουσε ακόμη κι όταν μιλήσαμε για τη μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα τραπεζικά επιτόκια δανεισμού και καταθέσεων» σημείωσε.

«Δεν χρειαζόταν καν να μας κρυφακούει γιατί όλες αυτές οι προτάσεις ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο και στη δημόσια συζήτηση, με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία όπως πάντοτε έκανε και κάνει το ΠΑΣΟΚ. Επισυνδέθηκαν στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων και αποσυνδέθηκαν από τη φιλελεύθερη δημοκρατία και την κοινωνική πραγματικότητα», κατέληξε ο Δημήτρης Μάντζος.

Σχετικά Άρθρα