Κιβωτός του Κόσμου: Ραγδαίες εξελίξεις με την πρεσβυτέρα – Φέρεται να είναι το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα σε κεντρικό υποκατάστημα Τράπεζας

 Κιβωτός του Κόσμου: Ραγδαίες εξελίξεις με την πρεσβυτέρα – Φέρεται να είναι το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα σε κεντρικό υποκατάστημα Τράπεζας

Χωρίς τέλος οιαποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και στο οικονομικό σκέλος της έρευνας. Πρώην κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.

Η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ. Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει η εφημερίδα, η Κιβωτός φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Ποια είναι η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή- Ο ρόλος της στη δομή

Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές.

Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε άρον άρον προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού.

  • Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Live News στο Mega, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα δεν είναι άλλο από την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Μάλιστα, αφού πήρε το περιεχόμενο το οποίο είναι άγνωστο, προγραμμάτισε ραντεβού με άλλη τράπεζα για να νοικιάσει νέα θυρίδα, πράγμα όμως που όπως φαίνεται δεν έχει ακόμη συμβεί.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της θυρίδας είναι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος.

Σχετικά Άρθρα