Πώς ο Ανδρουλάκης “άδειασε” την Εύα-Για το…Κατάρ, και όχι μόνον

 Πώς ο Ανδρουλάκης “άδειασε” την Εύα-Για το…Κατάρ, και όχι μόνον

φωτο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προφανές «άδειασμα» από τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Εύα Καϊλή, η οποία εμφανίστηκε ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου ως συνήγορος του Κατάρ για το «ματωμένο Μουντιάλ», χαρακτηρίζοντάς το «πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

«Δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky. «Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρωβουλευτής του Κιν.Αλ. και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία προφανώς δεν έχει ακούσει τις παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων, τους 6.500 νεκρούς εργάτες στην κατασκευή των έργων και την διαφθορά που κρύβεται πίσω από τα φώτα των ποδοσφαίρων, έσπευσε να αποθεώσει το Κατάρ. Κούνησε δε το δάχτυλο στους Ευρωπαίους ότι κάνουν μπούλινγκ στους Καταριανούς, ενώ παίρνουν το φυσικό τους αέριο.

Φυσικά, το “άδειασμα” Ανδρουλάκη δεν αφορά μόνο το…Κατάρ. Η σχέση του με την ευρωβουλεύτρια είναι εντελώς ψυχρή εδώ και καιρό, αφορμή, δε, ήταν η στάση που τήρησε στην περίπτωση της παρακολούθησής του από το pretador, και η παρασκηνιακή, όπως της αποδίδεται, προσπάθειά της να συνεννοηθεί με το ΕΛΚ για την προστασία της κυβέρνησης κατά την επίσκεψη της επιτροπής PEGA στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα