Με καθυστέρηση 3 ετών ο Διαματάρης παρουσίασε στον Μητσοτάκη το πτυχίο του από το Columbia

 Με καθυστέρηση 3 ετών ο Διαματάρης παρουσίασε στον Μητσοτάκη το πτυχίο του από το Columbia

Ο Αντώνης Διαματάρης έγινε δεκτός σήμερα, 21 Νοεμβρίου, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, στον οποίο και παρουσίασε έντυπο αντίγραφο του πτυχίου του, MBA, από το Πανεπιστήμιο Columbia.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Διαματάρης είχε υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού των Εξωτερικών υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό πριν από τρία χρόνια εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε σχετικά με το πτυχίο του.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, συνεχάρη τον κ. Διαματάρη και ανέφερε ότι θέλει με τη συνάντηση αυτή να συμβάλλει με τον πιο επίσημο τρόπο στην αποκατάσταση της αλήθειας και στη διόρθωση της αδικίας που διαπράχθηκε σε βάρος του κ. Α. Διαματάρη από την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παράλληλα στηλίτευσε τον τρόπο και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δημοσίευμα ιστοσελίδας της ομογένειας που αποκάλυπτε πως ο κ. Διαματάρης δεν έχει πάρει πτυχίο από το Columbia, κατήγγειλε τον τότε υφυπουργό Εξωτερικών για ψευδή παράθεση βιογραφικού, πράγμα που, τελικώς, παραδέχτηκε και ο κ. Διαμάταρης.