Κρήτη: 17χρονη καταγγέλλει πως την βίαζε φίλος των αδερφών της από τα 7 της χρόνια

 Κρήτη: 17χρονη καταγγέλλει πως την βίαζε φίλος των αδερφών της από τα 7 της χρόνια

Σύμφωνα με καταγγελία μιας γυναίκας στην Κρήτη, ένας 26χρονος σήμερα άντρας, από το καλοκαίρι του 2005 ως το 2012 προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, από την ηλικία των 7 ετών και συνέχιζε μέχρι εκείνη να γίνει 14.

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου διαβιβάστηκε πριν από λίγες μέρες μια ακόμα δικογραφία που αφορά σε βιασμό και άλλες ασελγείς πράξεις επί επτά χρόνια σε βάρος μιας ανήλικης από κάποιον που τα πρώτα χρόνια ήταν επίσης ανήλικος.

Σύμφωνα με το cretapost, ένας 26χρονος σήμερα άντρας, από το καλοκαίρι του 2005 ως το 2012 προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από την ηλικία των 7 ετών και συνέχιζε μέχρι εκείνη να γίνει 14.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 16χρονος, τότε, φερόμενος ως δράστης, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που είχε με τους δύο αδερφούς του κοριτσιού, έβρισκε ευκαιρία και την απομόνωνε στο σπίτι της ή στο δικό του, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της και προκαλώντας της τρόμο και πόνο, όπως είπε η ίδια στην αστυνομία.

Η καταγγελία για τις πράξεις του 26χρονου έγινε τον περασμένο Αύγουστο από τη μητέρα του κοριτσιού που είναι σήμερα 17 ετών.

Σχετικά Άρθρα