Ηράκλειο: Βίαζε την ανήλικη αδελφή των φίλων του για 7 χρόνια

 Ηράκλειο: Βίαζε την ανήλικη αδελφή των φίλων του για 7 χρόνια

Σοκάρει η νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη στο Ηράκλειο Κρήτης. Μια υπόθεση που χρονολογείται από το 2012 και ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία 51χρονης.

Τι συνέβη; Ένας 25 σήμερα άνδρας από το Ηράκλειο, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιους της 51χρονης, ασελγούσε από το 2012 έως το 2019 στην ανήλικη κόρη της.

Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με το creta24.gr ότι εξεταζόμενη η ανήλικη ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης σε μη προσδιορισθείσες χρονικές στιγμές, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της , κατ’ εξακολούθηση, όταν ήταν οι δύο τους στο σπίτι.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν το καλοκαίρι του 2012, όταν δηλαδή ο καταγγελλόμενος ήταν 15 ετών! Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι το κορίτσι ήταν τότε πέντε ετών, σύμφωνα με το creta24.gr.

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, καταγγέλθηκε ότι προχώρησε σε παρά φύση συνουσία και δεν σταματούσε παρά το γεγονός ότι το παιδί του ζητούσε να σταματήσει, κλαίγοντας και φωνάζοντας. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου, διαβιβάστηκε στην εισαγγελία.

Σχετικά Άρθρα