Ποδοσφαιρική μαγεία με ψηφιακή βοήθεια – Ρονάλντο εναντίον… Ρονάλντο (φαινόμενο) και Μπαμπέ εναντίον Ροναλντίνιο (vid)

 Ποδοσφαιρική μαγεία με ψηφιακή βοήθεια – Ρονάλντο εναντίον… Ρονάλντο (φαινόμενο) και Μπαμπέ εναντίον Ροναλντίνιο (vid)

Tι θα γινόταν εάν παλαιότεροι θρύλοι του ποδοσφαίρου αντιμετώπιζαν τα σημερινά αστέρια; Τι θα γινόταν αν ο Ροναλντίνιο αντιμετώπιζε τον Μπαπέ ή αν ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο (το «φαινόμενο») αντιμετώπιζε τον Πορτογάλο Ρονάλντο;

Το βίντετο της Nike λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ, δείχνει τις ομάδες των σταρ να παίζουν μεταξύ τους, με τους θρύλους του παιχνιδιού να έρχονται αντιμέτωποι με τους αστέρες του σήμερα αλλά και τους αθλητές του αύριο, γεμάτοι νοσταλγία και απαντήσεις σε όλα τα πιθανά «τι θα γινόταν αν» που ο καθένας μας αναζητεί όλα αυτά τα χρόνια.

Οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα φαινομενικά διαφορετικό σύμπαν, σε ένα μυστικό εργαστήριο στην Ελβετία όπου οι επιστήμονες εργάζονται για να ανακαλύψουν ποιος είναι πραγματικά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Το τρίλεπτο διαφημιστικό σποτ συνεχίζεται καθώς εμφανίζονται όλο και περισσότεροι παίκτες και ακόμη και κάποιοι φανταστικοί χαρακτήρες ώσπου κάποια στιγμή τα πράγματα πάνε στραβά.

Ίσως έχετε παρατηρήσει την απουσία ενός μεγάλου ονόματος και ίσως του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, του Λιονέλ Μέσι. Η εξήγηση για αυτό είναι εύκολη. Χορηγός του είναι η Adidas και όχι η Nike.

Σχετικά Άρθρα