Μελόνι: Απαντά στην κριτική γιατί πήρε μαζί την κόρη της στη σύνοδο κορυφής G20 – ” Δεν σας αφορά το πώς μεγαλώνω την κόρη μου ”

 Μελόνι: Απαντά στην κριτική γιατί πήρε μαζί την κόρη της στη σύνοδο κορυφής G20 – ” Δεν σας αφορά το πώς μεγαλώνω την κόρη μου ”

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι απάντησε δηκτικά σε όσους την επέκριναν για την επιλογή της να πάρει την 6χρονη κόρη της στο Μπαλί της Ινδονησίας όπου ταξίδεψε για τη σύνοδο κορυφής της G20.

Δεν σας αφορά το πώς μεγαλώνω την κόρη μου, τόνισε η Μελόνι απευθυνόμενη στους επικριτές της. Η 45χρονη πρωθυπουργός και επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» υπογράμμισε πως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την πατρίδα της χωρίς να στερήσει από το παιδί την παρουσία της μητέρας του.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ανέφερε: «Επιστρέφοντας στο σπίτι, ύστερα από ένα διήμερο αδιάκοπης δουλειάς για να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο την Ιταλία στη σύνοδο της G20 στο Μπαλί, υπέπεσε στην αντίληψή μου μια απίστευτη συζήτηση για το κατά πόσο ήταν σωστό να πάρω μαζί μου την κόρη μου επειδή θα έλειπα για τέσσερις ημέρες. Η ερώτηση που πρέπει να απευθύνω προς όσους ξεκίνησαν αυτήν τη συναρπαστική συζήτηση είναι: Πιστεύετε, λοιπόν, ότι το πώς θα μεγαλώσει η κόρη μου είναι ένα θέμα που σας αφορά; Γιατί σας έχω νέα: δεν σας αφορά! Έχω το δικαίωμα να είμαι μητέρα όπως εγώ κρίνω σωστό. Και έχω επίσης το δικαίωμα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτήν τη χώρα χωρίς να στερήσω από την Τζινέβρα τη μητέρα της».

Την Μελόνι υποστήριξε και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Τζουζέπε Κόντε, υπενθυμίζοντας ότι και ο ίδιος, το 2019, είχε πάρει μαζί του τον 11χρονο γιο του, Νικολό, στη σύνοδο της G20 στην Ιαπωνία. «Αμφισβητώ την πρωθυπουργό για τις επιλογές της που αφορούν τους λογαριασμούς της ενέργειας, την εξωτερική πολιτική, τους φοροφυγάδες και την στήριξη των ασθενέστερων πολιτών. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, όμως, τάσσομαι στο πλευρό της, χωρίς κανένα δισταγμό», έγραψε στο Facebook o Τζουζέπε Κόντε.

Σχετικά Άρθρα