Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη σε 39χρονο – Βίαζε επί 6 χρόνια την πρώην σύντροφο του

 Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη σε 39χρονο – Βίαζε επί 6 χρόνια την πρώην σύντροφο του

Δίωξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση ασκήθηκε στον 39χρονο που φέρεται να βίαζε συστηματικά την σύντροφό του τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα o οποίος τού άσκησε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση ενώ στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Πέμπτη όταν η 49χρονη πήγε στις αρχές και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Όπως η ίδια ανέφερε, ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο έως και πολύ πρόσφατα την βίαζε, την απειλούσε και την μείωνε συστηματικά.

Ο ίδιος επί έξι χρόνια βίαζε και την πρώην σύζυγό του

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη από τη Ρουμανία.

Όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο συλληφθείς την βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019 ενώ χθες ο ίδιος φαίνεται να πήγε στο σπίτι της και να την απείλησε.

Σχετικά Άρθρα