Πατούλης για Ηλία Μίχο: “Αν ήξερα τη δράση του θα τον είχα καταγγείλει πρώτος”

 Πατούλης για Ηλία Μίχο: “Αν ήξερα τη δράση του θα τον είχα καταγγείλει πρώτος”

“Αν ήξερα τη δράση του, θα τον είχα καταγγείλει πρώτος εγώ» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξηγώντας μέσα από την εκπομπή Tlive, ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με τη δράση του Ηλία Μίχου και το κύκλωμα μαστροπείας στα Σεπόλια.

«Θέλω να πω ότι καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή τη δράση του παιδεραστή και να πω ότι αυτές οι συναντήσεις μαζί του έγιναν, επειδή ήταν επίτροπος στην εκκλησία. Είχε πλησιάσει πολλούς πολιτικούς» επισήμανε ο περιφερειάρχης και συνέχισε: «Εγώ εκείνη την περίοδο γυρνούσα από γειτονιά σε γειτονιά, είχα συναντήσεις με κόσμο και μου προτάθηκε να γίνει συνάντηση στο εν λόγω σπίτι του πολίτη και πλέον παιδεραστή. Είχα φωτογραφηθεί μαζί του, όπως έκαναν και άλλες 70 οικογένειες. Κανείς δεν γνώριζε εκείνη την περίοδο για την δράση του».

Για τις φωτογραφίσεις μαζί του συνέχιισε: «Θέλω να πω ότι δεν είμαι απόμακρος με τους πολίτες. Σε όλη μου τη διαδρομή έχω πάει σε εκατοντάδες σπίτια, δεν ζήτησα ποτέ το ποινικό μητρώο». Ακόμη, για τα μηνύματα που δέχτηκε από τον Ηλία Μίχο πριν συλληφθεί ξεκαθάρισε: «Κάθε μέρα δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα. Η μισή Ελλάδα έχει το κινητό μου, προσπαθούμε να διεκπαιρεώσουμε τα προβλήματα. Υπήρξαν μηνύματα που μετά τα είδα, δεν είχα απαντήσει, αλλά δεν είχα κάτι άλλο να πω με τον κύριο αυτό. Δύο μέρες μετά βγάλαμε σχετική ανακοίνωση. Καμία ανοχή στην παιδεραστία»

Σχετικά Άρθρα