Λαύριο: Ο φρικιαστικός διάλογος του 13χρονου με τον 47χρονο παιδοβιαστή – “Τι κάνεις μπουμπούκι μου;”

 Λαύριο: Ο φρικιαστικός διάλογος του 13χρονου με τον 47χρονο παιδοβιαστή – “Τι κάνεις μπουμπούκι μου;”

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον 47χρονο που συνελήφθη στο Λαύριο αναφορικά με τρόπο που προσέγγισε πριν από 6 χρόνια τον 13χρονο.

Η μητέρα του 13χρονου, είδε την συνομιλία στο Facebook του ανήλικου γιου της με τον 47χρονο και αντιλήφθηκε έγκαιρα τι συμβαίνει.

«Ευτυχώς έπεσε στην αντίληψη μου αυτή η συνομιλία έγκαιρα. Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» αναφέρει η μητέρα του τότε 13χρονου αγοριού που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα του παιδεραστή.

Η φρικιαστική συνομιλία στο Facebook

Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου;

Ανήλικος: Ποιος είσαι;

Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου…

Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;

Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου. Που μένεις;

Ανήλικος: (ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ)

Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω. Είσαι μόνος τώρα;

Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος…

Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολύ και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;

«Προσπαθούσε να μάθει στοιχεία από την καθημερινότητα του. Πως ήταν η μέρα του στο σχολείο. Σε στιγμές που ήταν νευριασμένος προσπαθούσε να τον παρηγορήσει. Έπαιζε αυτόν τον τρόπο» αναφέρει η μητέρα του 13χρονου.

Η φρίκη που ένιωσε η μητέρα όταν διάβασε αυτές συνομιλίες δεν περιγράφεται με λέξεις.

Παιδεραστής: Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.

Ανήλικος: Με δουλεύεις;

Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.

Ανήλικος: Που ακριβώς;

Παιδεραστής: Στην Οδό ….

Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;

Τι αναφέρει το αγόρι που παρασύρθηκε από τον παιδεραστή με το βαν

«Με προσέγγισε μέσω facebook. Άρχισε να μου πιάνει φιλική κουβέντα. Προσπαθούσε να μάθει πράγματα για μένα για την καθημερινότητα μου και τέτοια ώστε να βρει μετά το πάτημα για να κανονίσει αυτοπροσώπως συνάντηση . Μου είχε πει ότι ήταν στα 30 κάπου. Αυτός ήταν 41-42 ετών. Ήταν ψεύτικες ( οι φωτογραφίες) εννοείται. Προσοχή στα άδεια προφίλ δηλαδή συγκεκριμένος άνθρωπος είχε άδειο προφίλ.

Ήταν μια – δύο φωτογραφίες ίσα – ίσα για να δείξει και καλά ότι είχε κάποιο πρόσωπο. Είχα αφήσει τον υπολογιστή μου ανοιχτό ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο facebook. Με ανοιχτές φάτσα κάρτα τις συζητήσεις ώστε όταν εγώ απουσίαζα από το σπίτι μπήκε η μητέρα μου στο δωμάτιο και είδε τον υπολογιστή και κατά συνέπεια τις συζητήσεις.

Ειλικρινά λυπάμαι για αυτά τα παιδιά που τελικά κατάφερε και έκανε αυτό που ήθελε να κάνει. Αυτή ακριβώς ήταν η ερώτηση μου κι όταν βγήκε. Πώς ξέρουμε – οκ έδειξες καλή διαγωγή στη φυλακή – αλλά πού ξέρω εγώ τα ίδια που έκανες δεν θα τα ξανακάνεις τώρα που βγήκες;».