Ο Πολάκης βρήκε τον…ρόλο του- Τι του ζήτησε ο Τσίπρας

 Ο Πολάκης βρήκε τον…ρόλο του- Τι του ζήτησε ο Τσίπρας

Ο Παύλος Πολάκης απέκτησε νέο ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ και απ΄ οτι φαίνεται του ταιριάζει γάντι. Η είδηση είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μαθαίνουμε από πηγή της Κουμουνδούρου, του ανέθεσε να ξεψαχνίσει τη «Διαύγεια», γιατί πιστεύει ότι οι απευθείας αναθέσεις θα γίνουν το πιο γερό προεκλογικό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι “πασοκογενείς” του ΣΥΡΙΖΑ,μάλιστα του έχουν προσδώσει το παρατσούκλι “Καρχιμάκης”. Κι αυτό διότι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε διαπρέψει παλαιότερα στον εντοπισμό και την ανάδειξη σκανδαλωδών υποθέσεων που αφορούσαν την Ν.Δ (επί Καραμανλή).

Ο Παύλος Πολάκης, λοιπόν, με την συνδρομή και των τομεαρχών -ανάλογα με το θέμα- εντοπίζει οτιδήποτε αφορά απευθείας αναθέσεις, αμοιβές, παράτυπες συμφωνίες, και άλλα θέματα που θα μπορούσαν αν αποτελούν σκάνδαλο. Η επιτυχία του στην ανάδειξη (μαζί με τον Μάριο Κάτση) του σούπερ σκανδάλου του Ανδρέα Πάτση -που στοιχίζει πολύ στη Ν.Δ, όπως φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις- επιβραβεύθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μία συμφωνία, όπως μαθαίνουμε: Να παραδίδει πρώτα το υλικό στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα ώστε να συντονίζεται η κοινοβουλευτική και επικοινωνιακή αξιοποίησή του και μετά να προβαίνει στις γνωστές μεταμεσονύχτιες αναρτήσεις του στο Facebook. Διότι, όταν αυτές προηγούνται, έχει διαπιστωθεί πως ο επικοινωνιακός αντίκτυπος είναι μικρότερος. Ο Πολάκης λέγεται πως συμφώνησε απολύτως και έτσι ολημερίς επιδίδεται στην έρευνα για να παρουσιάσει νέες υποθέσεις επαρκώς στοιχειοθετημένες.

Σχετικά Άρθρα