Προπονητής ξιφασκίας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος μαθητή του

 Προπονητής ξιφασκίας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος μαθητή του

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, με φερόμενο ως δράστη έναν 36χρονο προπονητή ξιφασκίας και θύμα έναν 21χρονο μαθητή του. Το νέο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 21χρονος, έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του καθηγητή του, στις 24 Οκτωβρίου 2022, έπειτα από σχετική προπόνηση που είχαν.

Με πρόσχημα ότι θα είχαν άλλη προπόνηση την επόμενη ημέρα, ο προπονητής ξιφασκίας φιλοξένησε στο σπίτι του τον 21χρονο. Εκεί, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 21χρονου, χωρίς την συναίνεσή του, «προκαλώντας του φόβο και προσβάλλοντας την τιμή και την αξιοπρέπειά του».

Χτυπούσε το κεφάλι της στα πλακάκια του μπάνιου

Ο φερόμενος ως δράστης της κακοποίησης του 21χρονου είχε επιδείξει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά, με θύμα την τότε σύντροφό του. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2022, ο 36χρονος είχε επιτεθεί και είχε ξυλοκοπήσει την τότε συγκάτοικο και σύντροφό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι την είχε πιάσει από τον σβέρκο και χτυπούσε το κεφάλι της στα πλακάκια του μπάνιου του σπιτιού τους, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει ένα σκουπάκι με το οποίο χτύπησε την γυναίκα 3-4 φορές στη δεξιά πλευρά του προσώπου της και στον δεξί της μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία και η γυναίκα να εμφανίσει συμπτώματα διάσεισης.

Το πρωί της 3ης Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο δράστης στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου εργάζεται ως διανομέας φαγητού. Σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι έφερε μαζί του ένα μαχαίρι μήκους 19,5 εκατοστών. Ακολούθησε άλλη αστυνομική έρευνα στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε μία συσκευασία που περιείχε 2,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα