Πάτρα: Σοκ με τον τραυματισμό μαθητή από βεγγαλικά σε σχολική γιορτή

 Πάτρα: Σοκ με τον τραυματισμό μαθητή από βεγγαλικά σε σχολική γιορτή

Σοκάρουν οι εικόνες του 9χρονου μαθητή από την Πάτρα. Πήγε να διασκεδάσει στην γιορτή του σχολείου του και βρέθηκε, εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων, να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο όταν έσκασε πάνω του βεγγαλικό.

Ο πατέρας άρπαξε το παιδί στην αγκαλιά του για να το προστατεύσει τη στιγμή που τα βεγγαλικά άρχισαν να εκτοξεύονται δίπλα σε παιδιά και γονείς που έτρεχαν σε κατάσταση σοκ να κρυφτούν. Ένα βεγγαλικό όμως χτύπησε το παιδί στο στήθος.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές

Η επόμενη μέρα βρήκε το παιδί στο νοσοκομείο και τον πατέρα να ζητά απαντήσεις για το συμβάν έξω από τις πόρτες του κλειδωμένου σχολείου, αντιμέτωπος με κλειστά στόματα.

Η διευθύντρια του σχολείου, όπως αναφέρει, είναι σε άδεια, ενώ κανείς από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Διδασκόντων που είχαν την ευθύνη για τη διοργάνωση της γιορτής και την προμήθεια των βεγγαλικών δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση.

Αστυνομικοί χθες το βράδυ συνέλαβαν την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας, ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση του περιστατικού.

Σχετικά Άρθρα