Ομπράντοβιτς: “Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για μένα”

 Ομπράντοβιτς: “Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για μένα”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και επεσήμανε πως όλοι ξέρουν τι σημαίνει το «τριφύλλι» για εκείνον.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στο συναίσθημα της επιστροφής στο ΟΑΚΑ: «Πάντα νιώθω ιδιαίτερα στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο να μιλήσω για το πώς αισθάνομαι. Είναι το ίδιο κάθε φορά που έρχομαι εδώ να παίξω όταν ερχόμουν με την Φενέρμπαχτσε, πέρσι παίξαμε φιλικό τουρνουά με την Παρτίζαν, τώρα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Μου αρέσει η Ελλάδα, αγαπώ αυτή την πόλη, τους ανθρώπους εδώ, όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για μένα».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στην ομάδα του: «Στη ζωή κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να βελτιωθείς. Για τον καθένα από εμάς και για μένα σαν προπονητή φυσικά. Είχα μια συζήτηση με έναν από τους παίκτες μου και με ρώτησε πώς ο δικός μου Παναθηναϊκός έπαιζε μπάσκετ το 2000 σε σχέση με σήμερα. Του απάντησα πως ειναι τελείως διαφορετικό. Πάντα έχει να κάνει με το τι έχεις στα χέρια σου. Έτσι ανάλογα με την ατομική ποιότητα πρέπει να καταστρώνεις το καλύτερο πλάνο αμυντικά και επιθετικά και να παίξεις μπάσκετ που είναι αντιληπτό απ’ όλους.

Δουλεύουμε πολύ. Η νέα γενιά με τα νέα παιδιά μοιάζει διαφορετική η προσέγγιση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και προσπαθώ να το μεταδώσω στους παίκτες μου. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ξεχωριστοί οι φίλαθλοί μας και ο μέσος όρος εισιτηρίων είναι 15-17 χιλιάδες. Είναι κάτι ξεχωριστό να καταλαβαίνεις. Ο κόσμος καταλαβαίνει πράγματα μέρα με τη μέρα. Αυτό συμβαίνει και εδώ. Είναι κάτι που εκτιμώ και ευχαριστώ οποιονδήποτε με σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο».

Σχετικά Άρθρα