Πετράλωνα: Προκαλεί ο αδερφός του πατέρα – “Τα παιδιά λένε ψέματα, είναι εκδίκηση”

 Πετράλωνα: Προκαλεί ο αδερφός του πατέρα – “Τα παιδιά λένε ψέματα, είναι εκδίκηση”

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη νέα υπόθεση κακοποίησης και βιασμού στα Πετράλωνα, όπου δύο παιδιά ζούσαν για χρόνια την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατέρα τους.

Κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης διαδραμάτισε ένας συγγραφέας, στον οποίο το 17χρονο αγόρι εξομολογήθηκε όσα βίωσε από τον πατέρα του και συγγενείς του οι οποίοι είχαν φτάσει στο σημείο να βιντεοσκοπούν τα παιδιά τους ενώ τα βίαζαν.

«Τα παιδιά είναι μιλημένα, πολύ απλά» ισχυρίζεται προκλητικά ο αδερφός του πατέρα των παιδιών που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς.

«Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά κατ’ αρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα μέρα» λέει ο άνδρας στο MEGA.

«Εγώ το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πριν και του είχα επισημάνει: »Άσε την κοπέλα, δεν κάνει για εσένα», αλλά δυστυχώς δεν άκουσε. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν έχουν βρει κανένα εύρημα, αν υπάρχει τίποτα… Είναι καθαρά εκδίκηση» προσθέτει.

«Και ο εισαγγελέας το έχει καταλάβει και η ανακρίτρια το έχει καταλάβει. Τα παιδιά είναι μιλημένα κύριέ μου, πολύ απλά. Κατ’ αρχήν η μεγάλη η κόρη έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις στην ανακρίτρια, γιατί στην αρχή έδωσε κατάθεση ότι: »Από αυτά δεν ξέρω τίποτα». Και μετά από χρόνια, ξανά όταν έγινε πάλι μας κάλεσαν »Ναι», λέει: »Κάτι έγινε κρυφά»» υποστηρίζει, ακόμη, ο αδερφός του πατέρα των παιδιών.

«Ισχυρίζεται ας πούμε στην κατάθεση το παιδί ότι κοιμόταν και άκουσε θόρυβο και ξυπνάει και βλέπει ‘Είδα τον θείο μου να κάνει σεξ με τον μπαμπά μου’. Ακούστε τι είπαν στο παιδί. Τώρα να σε βγάζουνε δηλαδή παιδεραστή του αδελφού σου; Δεν έχω πειράξει ποτέ μυρμήγκι στη ζωή μου, δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν, ποτέ. Και οι άλλοι 17 που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα ζητήσουν τρελές αποζημιώσεις» καταλήγει ο άνδρας.

Σχετικά Άρθρα