Πετράλωνα/Βιασμός παιδιών: “Με ανακατέψανε, δεν τα γνωρίζω τα παιδιά” – Τρεις ενήλικες κακοποιούσαν το 10χρονο κορίτσι

 Πετράλωνα/Βιασμός παιδιών: “Με ανακατέψανε, δεν τα γνωρίζω τα παιδιά” – Τρεις ενήλικες κακοποιούσαν το 10χρονο κορίτσι

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μέρος του πορίσματος της Δικαιοσύνης αναφορικά με την υπόθεση βιασμών στα Πετράλωνα. Επίσης, αποκαλύπτεται τι υποστηρίζει ένας από τους κατηγορούμενους.

Εμπλεκόμενος και κατηγορούμενος της υπόθεσης των βιασμών στα Πετράλωνα υποστηρίζει:

«Εμένα με ανακατέψανε χωρίς να γνωρίζω τίποτα, χωρίς να ξέρω τίποτα. Μία φορά είχα κάνει εγώ την γιορτή μου και τους είχα καλέσει.

  • »Έκανα τραπέζι στο σπίτι μου. Μία φορά στην γιορτή μου και άλλη μία φορά που μας κάλεσαν οι ίδιοι στο σπίτι τους, μία Κυριακή, και λέει ”ελάτε από εδώ, έχουμε ετοιμάσει φαγητό άμα θέλετε ελάτε να φάμε”. Πήγαμε καθίσαμε το μεσημέρι και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Πρέπει να ήταν το ’07.

»Γιορτή, γιορτάζουμε, γλεντάμε, πίνουμε, χορεύουμε. Εγώ τα παιδιά και τώρα δεν τα γνωρίζω τα παιδιά, δηλαδή αν μου πείτε αυτά είναι τα παιδιά, δεν τα γνωρίζω.

  • »Πρέπει να ήταν, αλλά ήταν πολύ μικρά, τα είχανε φέρει μάλλον. Εμένα με ανακατέψανε μετά από πόσα χρόνια, 7 χρόνια. Βρέθηκα και μου έστειλαν μία κλήση και μου λένε αυτό και αυτό και εγώ λέω: «τι μου λένε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Γιατί εμένα; Τι έκανα;»

»Με κάλεσε ο ανακριτής και τρελάθηκα, λέω για όνομα του Θεού. Πήγα στον ανακριτή και έλεγα δεν ξέρω. Να με βάλουν εμένα να πάω ανακριτή; Έχω πέσει από τα σύννεφα και προσπαθούμε να αποδείξουμε αν είμαι ελέφαντας; Ανακάτεψαν κόσμο, ο οποίος ήταν τίποτα, άσχετοι ήμασταν».

Όσα αναφέρει μέρος της δικογραφίας

«Από το 2010 όταν η μεγάλη κόρη της οικογένειας ήταν 10 ετών και έως το Δεκέμβριο του ’14, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο πατέρας πήγε με την κόρη του στο σπίτι μιας υπαλλήλου του η οποία ήταν παντρεμένη και έμενε με τον άντρα της.

  • Εκεί το ζευγάρι, μαζί με τον πατέρα, έβαζαν το κοριτσάκι να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στην τηλεόραση έπαιζα ταινίες πορνό. Οι τρεις ενήλικες είχαν επαφή μεταξύ τους και έκαναν άσεμνες πράξεις στο κοριτσάκι».