Κολωνός: Σε κλάματα ξέσπασε η 12χρονη στην αναγνώριση των βιαστών της

 Κολωνός: Σε κλάματα ξέσπασε η 12χρονη στην αναγνώριση των βιαστών της

Σε ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛΑΣ, για ακόμα μια φορά, δόθηκε η κατάθεση της 12χρονης. Το παιδί ξέσπασε σε κλάματα, όπως συνέβη και τις προηγούμενες φορές που κλήθηκε να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Αφού κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις της, προχώρησε η διαδικασία στην οποία φέρεται αρχικά να αναγνώρισε τρεις ακόμα άνδρες.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν οι τρεις αυτοί άνθρωποι είναι βιαστές του παιδιού, έχουν προχωρήσει δηλαδή σε ερωτική συνεύρεση με τη 12χρονη, ή αν πρόκειται για πρόσωπα που συνάντησε χωρίς να προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή ή μόνο συνομιλούσε μαζί τους τηλεφωνικά ή μέσω εφαρμογών.

Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι περιέγραψε και πάλι όλο τον εφιάλτη που βίωσε και στον οίκο ανοχής. Η νέα αυτή κατάθεση της 12χρονης, που διήρκησε περίπου έξι ώρες, αναμένεται να οδηγήσει σε νέες συλλήψεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο αριθμός των ανθρώπων στους οποίους θα περάσουν χειροπέδες σύντομα οι αστυνομικοί θα είναι από επτά ως δέκα.

Το τελευταίο 24ωρο, μάλιστα, δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ. Οι άνδρες που έχουν πάει αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ πλέον ανέρχονται στους 15. Αμφότεροι, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν στις Αρχές ότι συνομίλησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat και μόλις αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ανήλικο παιδί, αποχώρησαν από τη συζήτηση.