Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους η Άννα Κορακάκη: “Όταν εγώ προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ”

 Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους η Άννα Κορακάκη: “Όταν εγώ προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ”

Φαίνεται ότι η Άννα Κορακάκη περίμενε υποδοχή από δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από το Παγκόσμιο Κύπελλο και εκνευρίστηκε όταν είδε…πέντε ανθρώπους να την περιμένουν.

Έτσι, αποφάσισε να αντιδράσει με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης….

“Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους” ανέφερε χαρακτηριστικά, για να στείλει και το δικό της μήνυμα, για την κριτική που μπορεί να λάβει.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Facebook:

Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024».

Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι.

Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα.

Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».

Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα.