Ασημένια η Κορακάκη στο Παγκόσμιο σκοποβολής: “Κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο, τώρα έγινε επανάληψη”

 Ασημένια η Κορακάκη στο Παγκόσμιο σκοποβολής: “Κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο, τώρα έγινε επανάληψη”

Η Ελληνίδα “χρυσή” Ολυμπιονίκης του 2016 κέρδισε μετάλλιο για 4η σερί φορά στη διοργάνωση και είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοσή της και φυσικά από την πορεία της στο 2023-  αφιέρωσε στον αδελφό της το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Μπακού 

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την Πέμπτη το ασημένιο μετάλλιο στο 10αρι αεροβόλο στο Παγκόσμιο πρωταθλήμα σκοποβολής του Μπακού και έγραψε ιστορία.

Η Ελληνίδα “χρυσή” Ολυμπιονίκης του 2016 κέρδισε μετάλλιο για 4η σερί φορά στη διοργάνωση και είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την απόδοσή της και φυσικά από την πορεία της στο 2023.

Η Άννα Κορακάκη θέλησε να μοιραστεί με τους “φίλους” της στα social media τις σκέψεις της για το μετάλλιο αλλά και για το μέλλον.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη:

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!! 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα από την αρχή της καριέρας μου, 4 σερί μετάλλια σε όλα τους (τα παγκόσμια πρωταθλήματα μέχρι τώρα στη σκοποβολή γινόταν κάθε τέσσερα χρόνια)!

Και ήρθε να προστεθεί φέτος σε μία τρελή χρονιά, γεμάτη μετάλλια σε κάθε διοργάνωση που συμμετείχα! Δεν έχω λόγια πια. Ό,τι αποτελούσε κάποτε άπιαστο όνειρο, που ίσως κάποιος κατακτά μία μόνο φορά, ή λίγες φορές, τολμώ να πω πως φαίνεται πια να αποτελεί μία “επανάληψη”. Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία (αθλητικά) από αυτό;!

Φυσικά δε θα ήταν τόσο “εύκολο” αν δεν είχα πλάι μου τους καλύτερους. Τον κορυφαίο προπονητή και πατέρα μου Τάσο Κορακάκη, την εκπληκτική ομάδα της stoiximan , της underarmour και πολλών ακόμα αξιόλογων συνεργατών! Αυτό το μετάλλιο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στο αίμα μου, στον αδερφό μου, που προετοιμαζόταν πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι και δε μπόρεσε να συμμετέχει σ’ αυτόν τον αγώνα, λόγω ενός θέματος υγείας. Ξέρω ότι όπως πάντα με στήριζε, καμάρωνε από μακριά και αγωνιούσε. Του αξίζουν όλα τα μετάλλια του κόσμου.

Αυτά παιδιά, δεν έχω κάτι άλλο να πω! Μόνο ότι είμαι τέρμα ευτυχισμένη, ευγνώμων και πλήρης! Και ότι έρχονται και άλλα πολύ όμορφα πράγματα…!”.

Σχετικά Άρθρα