Συγκίνησε η Δώρα Τσαμπάζη: “Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά για την αγάπη που μας δείξατε”

 Συγκίνησε η Δώρα Τσαμπάζη: “Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά για την αγάπη που μας δείξατε”

Δέκα χρόνια συμπληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το Navarino Challenge, η εκδήλωση της Costa Navarino που επέστρεψε μετά τον covid19 με πολλές βραβεύσεις και πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων. Στο gala που έλαβε χώρα χτες βράδυ, κανείς δεν μπορούσε να ξεχάσει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον Ολυμπιονίκη μας στο Τάε Κβο Ντο, ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνωμα nut και έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του Δώρα και τα δύο τους παιδιά.

Ο Ολυμπιονίκης μας και η δημοσιογράφος σύζυγός τους, έδιναν πάντα το παρών στο Navarino Challenge, από το ξεκίνημά του ακόμα, όταν οι δυο τους είχαν πρωτογνωριστεί ενώ αργότερα επέστρεψαν ως παντρεμένοι αλλά και με τα παιδιά τους.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη μας έστειλε μια δήλωση την οποία και διάβασε η παρουσιάστρια της βραδιάς, Νάντια Κοντογιώργη, μια δήλωση που συγκίνησε τους πάντες, με την υπόσχεση του χρόνου να επιστρέψει στην εκδήλωση μαζί με τα παιδιά της.

«Η φιλία και η αγάπη όλων σας είναι διαχρονική, όπως και οι αξίες που πρέσβευε ο Αλέξανδρος. Θέλω να σας κάνω όλους μια μεγάλη αγκαλιά, για να χωρέσω μέσα την αγάπη και την στήριξή που μας δείξατε όλον αυτόν τον καιρό. Θα τη φυλάξω για του χρόνου, που θα είμαστε ξανά εδώ με τα παιδάκια μας και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όπως θα το ήθελε και ο Αλέξανδρος», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Η διοργάνωση αυτή για εμάς σημαίνει πάρα πολλά. Εκτός του ότι έχουμε κάνει φίλους ζωής και κουμπάρους, από το 2013 που πήγαμε ως ένα απλό ζευγάρι, στη συνέχεια πήγαμε παντρεμένοι, αργότερα με το πρώτο μας παιδί και αργότερα έγκυος και στο δεύτερο μας παιδί. Τόσες πολλές αναμνήσεις, τόσα συναισθήματα», είχε γράψει το 2020 η Δώρα Τσαμπάζη, ανήμερα στα 41α γενέθλια του αγαπημένου της.

Η αφιέρωση του Παναγιώτη Γιαννάκη

Για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη μίλησε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης που έδωσε το παρών, τονίζοντας πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τον Ολυμπιονίκη μας και όσα πρέσβευε.

«Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που ακόμα και μετά θάνατον, αφιέρωσε τα μετάλλια του για να σώσει ένα παιδί, να χαμογελάσει ένα παιδί, να γνωρίσει ένα παιδί τον αθλητισμό. Αλέξανδρε καλό σου ταξίδι και θα προσπαθήσουμε να παρακινήσουμε κάθε παιδί και γονιό να ασχοληθεί με τον αθλητισμό».

Σχετικά Άρθρα