Κλέωνας Γρηγοριάδης σε Αλαφούζο: “Κάθε μήνυση σας είναι ”παράσημο”

 Κλέωνας Γρηγοριάδης σε Αλαφούζο: “Κάθε μήνυση σας είναι ”παράσημο”

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος στρέφεται δικαστικά κατά του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 Κλέωνα Γρηγοριάδη για όσα είχε πει σχετικά με τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου από Έλληνες εφοπλιστές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 και η ανάρτηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη στο Twitter.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ΒΕΤΟ στην ΕΕ υπέρ των εφοπλιστών για το θέμα της μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΜέΡΑ25, στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «ο Κλέων Γρηγοριάδης είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το εν λόγω ΒΕΤΟ». Με απλά λόγια ο κ. Γρηγοριάδης «έφαγε» μήνυση επειδή απλώς είπε τα αυτονόητα…

Τη μήνυση σε βάρος του, σχολίασε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 μέσω ανάρτησης του στο Twitter:

Για αυτήν την δήλωση μου έλαβα μηνυτήρια αναφορά σήμερα από τον κ Αλαφούζο.
Όσες μηνύσεις και να έρθουν δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω απέναντι σε όλους εκείνους που έχουν κάνει την Ελλάδα αποικία.
Κάθε μήνυση σας είναι ”παράσημο”!!!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος του ΜέΡΑ 25

Σήμερα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης έλαβε μηνυτήρια αναφορά από τον Γιάννη Αλαφούζο επειδή είπε τα πράγματα με το όνομά τους: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ΒΕΤΟ στην ΕΕ υπέρ των εφοπλιστών για το θέμα της μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου.

Συγκεκριμένα, ο Κλέων Γρηγοριάδης είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το εν λόγω ΒΕΤΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το βέτο που δεν έβαλαν πέντε διαφορετικές κυβερνήσεις για να προασπίσουν τους Έλληνες από την πείνα και τη φτώχεια, το βάλατε προχθές για τους Έλληνες εφοπλιστές, μην τύχει και κακοπάθουν!», συμπληρώνοντας: «Οι εφοπλιστές έχουν μέσα ενημέρωσης. Έχει ο κ. Μαρινάκης το «MEGA», «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Έχει ο κ. Αλαφούζος το «ΣKAΪ», την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Έχει ο κ. Βαρδινογιάννης τον «ALPHA» και το «STAR» [….] Οι ιδιοκτήτες αυτών των μέσων λοιπόν, που σε κάνουν «πουτινάκι» μόλις πεις οποιαδήποτε ελεύθερη γνώμη σου για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε σχέση με το ουκρανικό πρόβλημα –την εισβολή δηλαδή της Ρωσίας στην Ουκρανία – τον μήνα Απρίλιο, μετέφεραν το 50% του ρωσικού πετρελαίου στον κόσμο».

Εκεί που το αργυρώνητο πολιτικό προσωπικό της Ολιγαρχίας δεν μπορεί να την υπερασπιστεί σε πολιτικό επίπεδο, σειρά παίρνει η βιομηχανία μηνύσεων από την ίδια την ολιγαρχία!

Σχετικά Άρθρα