Πατέρας 36χρονου βιαστή: “Με πληγώνει, θα πάω στο νεκροταφείο”

 Πατέρας 36χρονου βιαστή: “Με πληγώνει, θα πάω στο νεκροταφείο”

Να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, εάν έχει κάνει κάτι, καλεί τον γιο του, ο πατέρας του 36χρονου που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος, δεν ξαναπαντρεύτηκα γι’ αυτό το θέμα, για το παιδί μου. Στις 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, πήγε στη Γερμανία, χώρισαν. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…», είπε στον Alpha ο πατέρας του 36χρονου.

Σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης, ο πατέρας του 36χρονου – που είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά και πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα – είπε: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, εγώ θα πάω για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί, λίγο νευρικός. Μου έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα…».

«Δεν ρίχνω πουθενά ευθύνες. Να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια του και να υποστεί τις συνέπειες αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα», τόνισε, στέλνοντας μήνυμα στον γιο του.

«Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του. Εγώ είμαι 70 χρονών, τη ζωή μου την έκανα. Αν θέλει να με εξολοθρεύσει, ας με εξολοθρεύσει », ανέφερε ο πατέρας του 36χρονου.

Σχετικά Άρθρα