Ηράκλειο: Ελεύθερος με εγγύηση ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 17χρονης

 Ηράκλειο: Ελεύθερος με εγγύηση ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 17χρονης

Ελεύθερος με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης αφέθηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος 17χρονης στο Ηράκλειο, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στον 21χρονο επιβλήθηκε η χρηματική εγγύηση ύψους 8.000 ευρώ ως όρος για να αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους, έγινε με την συναίνεση της κοπέλας, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι δεν γνώριζε την ηλικία της.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη πήγε την περασμένη Πέμπτη στο Αστυνομικό Τμήμα του Ηρακλείου και κατήγγειλε, ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 21χρονο. Όπως αναφέρεται στην κατάθεσή της, η ανήλικη γνώρισε στο instagram τον νεαρό και αποφάσισαν από κοινού να βρεθούνε, για να γνωριστούνε. Δώσανε ραντεβού σε ένα σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο σπίτι του. Σύμφωνα με την 17χρονη, εκεί ο 21χρονος την βίασε.

Οι αστυνομικοί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για βιασμό.

Σχετικά Άρθρα