Ζωγράφου: Το τηλεφώνημα της δόκιμης αστυνομικού στον σύντροφό της – “Πρόσεχε…”

 Ζωγράφου: Το τηλεφώνημα της δόκιμης αστυνομικού στον σύντροφό της – “Πρόσεχε…”

Νέες πληροφορίες για τον ρόλο της δόκιμης αστυνομικού, η οποία συνελήφθη στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Η 22χρονη εντοπίστηκε μέσα στην φοιτητική εστία και φέρεται να έχει σχέση με έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Η δόκιμη αστυνομικός φαίνεται πως ενημέρωνε τα μέλη των συμμοριών, που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες, για τις επικείμενες επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Αυτό, εξάλλου, είναι εμφανές και από μία τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον σύντροφό της, πριν από οκτώ μήνες. Η Αστυνομία επρόκειτο να κάνει έρευνα στις φοιτητικές εστίες αλλά η ίδια είχε προλάβει να ειδοποιήσει τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα τα μέλη της συμμορίας να εξαφανιστούν έγκαιρα πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Στη συνομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 22χρονη είχε πει στον σύντροφό της:

“Πρόσεχε, σήμερα, πρόσεχε πολύ”. “Τι να προσέχω, ρε;” της απάντησε εκείνος. “Άκου που σου λέω, πρόσεχε τον εαυτό σου και πρόσεχε και τους φίλους”, φέρεται να είπε η δόκιμη αστυνομικός στον κακοποιό φίλο της, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που άκουγαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις πολύμηνες έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, συνελήφθησαν 32 μέλη των συμμοριών αυτών και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στη διάπραξη 29 ληστειών καθώς και σε πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως έδρα και ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα