Το τερμάτισε Ρωσίδα παρουσιάστρια: “Έπρεπε να χτυπήσουμε με πυρηνικά στην κηδεία της Ελισάβετ”

 Το τερμάτισε Ρωσίδα παρουσιάστρια: “Έπρεπε να χτυπήσουμε με πυρηνικά στην κηδεία της Ελισάβετ”

Μια Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης η Όλγα Σκαμπέγιεβα προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή με όσα είπε  σε ζωντανή μετάδοση.

Η δημοσιογράφος που έχει συχνά εκδηλώσει ακραίες εθνικιστικές θέσεις και χαρακτηρίζεται ως μια από τις ηχηρότερες φωνές της αντιουκρανικής προπαγάνδας, δήλωσε ότι η Ρωσία θα έπρεπε να είχε ρίξει πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς οι μεγαλύτεροι ηγέτες βρίσκονταν στη Βρετανία για την κηδεία.

 Η Ρωσίδα δημοσιογράφος έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο απαντώντας στον καλεσμένο Αντρέι Γκουρέλεφ, στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία θα χτυπήσει την Ουκρανία.

«Έχουμε πολλούς στόχους», είπε ο Ρώσος στρατηγός. Και συμπλήρωσε: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;».

«Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να ”ασπρίσει” και να μετατραπεί σε μια ”αρειανή ερημιά”, με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων», συμπλήρωσε, «με αποτέλεσμα την υποχώρηση του ΝΑΤΟ», σύμφωνα με τις δικές της… προβλέψεις.

Σχετικά Άρθρα